Sunday, 6 March 2011

diketika dulu...

bermulanye aku disini..

huh kalau korang nak tau ni la aku..ketika ni umur aku baru 9thn..sebenarnye aku da mule main kasut roda ni dr aku umur 6thun lagi tp dulu kasutnye bukan macam ni yer..kasut dulu ade 2 tayar depan 2 tayar belakang
dan brek di depan..hahahaa bile diingatkan balik hepi sgt mase tu sbb abang aku DINO selalu bawak aku gi ke tempat die berkeje di SPINING WHEEL sg wang...mane ke tidak die nk bawak aku??kalau korang nak tau mmg bersebab la die bawak aku ke tmpat keje die...nak tau sebab ape??
sebab ketika itu aku masih kecil dan agak comel kan so ramai la awek2 mase tu yg sebok jage aku...hehehe

I'm back skating....

2011 telah menaikan  semangat aku untuk join balik ke zaman In-line skate yg da lama aku tinggalkan dan kini aku ingin menceburi dengan sepenuh hati...secara kebetulan aku saje2 create group yg mula aku panggil GISDR
yang bermaksud GROUP INLINE SKATE YG DA RETIRE so ramai gak lak yg pelik ngan nama tu..kemudian aku telah promote abg Amril untuk jd assistant aku kat group tu then ramai gak die dapat tarik kawan2 untuk join group aku tu n now da dekat sebulan kami kenal dlm group itu...
di sebabkan minat aku yang mendalam dgn bidang ni.aku mendapat beberape idea mengenai bidang ini..pade mula aku membeli skate secondhand yg agak da xberape elok tp disebab kan pengenalan aku dgn redzuan  SKATELINE,die la yg membantu aku n bg aku skit2 tip yg berguna untuk aku.. kemudian aku menjual pade kawan dan dr situ aku mula berminat untuk menceburi bisnes kecil2 atas bimbingan abg Sham yg juge ahli group aku yg merupa kan seorang rollerblades di pulau langkawi yg mempunyai banyak pengetahuan dlm bidang ni dan die xlokek memberi serba sedikit ilmu yg die ade...so di sini aku bermula kembali minat yg lame aku tinggal kan...